آمریکا: از ایفای نقش سازنده توسط ایران در یمن استقبال می‌کنیم-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

آمریکا: از ایفای نقش سازنده توسط ایران در یمن استقبال می‌کنیم

سفیر آمریکا نزد دولت مستعفی یمن گفته کشورش از اینکه ایران برای پایان دادن به جنگ یمن نقش سازنده‌ای ایفا کند استقبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر «تیم لیندرکینگ»، سفیر آمریکا نزد دولت مستعفی یمن گفته واشنگتن از اینکه ایران برای پایان دادن به جنگ یمن نقش سازنده‌ای ایفا کند، استقبال می‌کند.

با آنکه آمریکا از زمان آغاز جنگ یمن از تأمین‌کنندگان اصلی سلاح‌های ائتلاف متجاوز سعودی بوده لیندرکینگ مدعی شده حمایت ایران از حوثی‌ها (انصارالله)، «قابل توجه و مرگبار» است.

او همچنین مدعی شد هیچ شواهد واقعی مبنی بر اینکه تهران خواستار حل و فصل درگیری‌ها در یمن است وجود ندارد.

تیم لیندرکینگ در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد درگیری‌ها در منطقه مأرب بزرگترین تهدید در راه تلاش‌ها برای برقراری صلح است.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. بیش از ۷۵ درصد جمعیت یمن در حال حاضر نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، میلیون‌ها نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار