آمریکا: از ایفای نقش سازنده توسط ایران در یمن استقبال می‌کنیم-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

آمریکا: از ایفای نقش سازنده توسط ایران در یمن استقبال می‌کنیم

سفیر آمریکا نزد دولت مستعفی یمن گفته کشورش از اینکه ایران برای پایان دادن به جنگ یمن نقش سازنده‌ای ایفا کند استقبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر «تیم لیندرکینگ»، سفیر آمریکا نزد دولت مستعفی یمن گفته واشنگتن از اینکه ایران برای پایان دادن به جنگ یمن نقش سازنده‌ای ایفا کند، استقبال می‌کند.

با آنکه آمریکا از زمان آغاز جنگ یمن از تأمین‌کنندگان اصلی سلاح‌های ائتلاف متجاوز سعودی بوده لیندرکینگ مدعی شده حمایت ایران از حوثی‌ها (انصارالله)، «قابل توجه و مرگبار» است.

او همچنین مدعی شد هیچ شواهد واقعی مبنی بر اینکه تهران خواستار حل و فصل درگیری‌ها در یمن است وجود ندارد.

تیم لیندرکینگ در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد درگیری‌ها در منطقه مأرب بزرگترین تهدید در راه تلاش‌ها برای برقراری صلح است.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. بیش از ۷۵ درصد جمعیت یمن در حال حاضر نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، میلیون‌ها نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار